

ქალაქ თბილისის ტერიტორიების გამოყენებისა და განაშენიანების რეგულირების საკითხთა საბჭოს სხდომის ოქმი №60

ქ.თბილისი:

15.12.2016 ក្

სხდომის დაწყების დრო: 12:00

დამთავრების დრო: 18:00

საბჭოს თავმჯდომარე: ზურაბ წიკლაური

საბჭოს აღმასრულებელი მდივანი: ზვიად ელიზბარაშვილი

კომისიის წევრები: ნატო ქიტიაშვილი, გოჩა ბაბუნაშვილი, მალხაზ მჭედლიშვილი, ნუგზარ ხვედელიანი, ირაკლი ჩირამე, მალხაზ ჭამპურიმე, ნინო ფარცხალამე, გიორგი მახარაშვილი, იოსებ ქარცივამე, ალექსანდრე ჯობავა.

მოწვეულები: ზამირ ალი ოღლი. ემილ ნოვრუზოვი. იოანე მერაბიშვილი. ამირან ჯინიყაშვილი. რობიზონ გეთიაშვილი. თემურ ბარაბაძე. რეზო გაგუა. რუბენი გელაშვილი. უცა გელაშვილი ციალა ზაქუტაშვილი. გიგა ცანავა. გიორგი გურგენიძე. აპოლონ არდაშელია. თენგიზ გამყრელიძე. რევაზ ხალვაში. გურამ თავაძე. გიორგი კალანდაძე. ნუგზარ შველიძე. ჭიაბერ ხოსიაური.ჯიმშერ შველიძე. ალეკო შაყულაშვილი. ირაკლი აბაშიძე. დიმიტრი შაფათიძე. ნიკოლოზ ჩხაიძე. დავით კუხალაშვილი. გიორგი ზანგალაშვილი. ზურაბ კოპაძე. დიტო გოგუაძე. ანა კაჭკაჭიშვილი. ზურაბ მელიქიძე. არჩილ ქურდიანი. გიორგი ბერეკაშვილი. ირაკლი დარახველიძე. იოსებ სონღულაშვილი. ირაკლი ბარნაბიშვილი. ნინო ზაზანაშვილი. თამარ ხატიაშვილი. ლილი ქურციკიძე. ანა ცინცაბაძე. ირაკლი მურღულია. გიორგი მეგრელიშვილი. ნიკოლოზ გობეჯიშვილი. არჩილ მიქუჩამე. ზურაბ ახალაია. იოსებ მანჭარაული. გიორგი ფურცხვანიძე. მამუკა უნდილაშვილი. გიორგი გიორგაძე. მალხაზ თავართქილაძე. გია მიდელაშვილი. გიორგი კაკულია. მადონა სხილაძე. ლევან დოლიძე. გურამ კოტორაშვილი. იოსებ ფირიაშვილი. დავით გიორგაძე. შარაშენიძე ზაალი. შარიქაძე ზურაბი. არჯევანიძე. სექანია. მიხეილ რევაზიშვილი ვლადიმერ გაი . სარდაროვი ივანიშვილი . კვირიკაშვილი . ზერეკიძე . ქემხაშვილი ლანა ქაჯაია . ლალი ბუცხრიკიძე ირაკლი მაზიაშვილი მალხაზ ტვილდიანი . კახა ხაბეიშვილი . ირაკლი მასხულია . გიორგი მექერიშვილი . ნოე სიხარულიძე რამაზ ცარციძე . პაატა ცარციძე . გიორგი უტარაშვილი . სევერიან განაია . მაია გულედანი . არჩილ ლომთათიძე თეიმურაზ კობახიძე ლაური ხუროშვილი , მალხაზ ფროდიაშვილი , მიხეილ ტაველიშვილი . გიორგი მირიანაშვილი . გიორგი ზაქაიძე ლევან ლომიძე . ნუგზარ მგელაძე ნოე სიხარულიძე დავით ზაუტაშვილი . ვასილ ცომაია თეიმურაზ გულიშვილი მიხეილ ახალაშვილი ვახტანგ სარდლიშვილი . სულხან სულხანიშვილი .

ზონალური საბჭოს გადაწყვეტილება

განაცხადი №AR1457750

თარიღი : 18.11.2016

არსებული ფუნქციური ზონა: სასოფლო სამეურნეო ზონა .

მოთხოვნილი ფუნქციური ზონა: საცხოვრებელი ზონა 2

განმცხადებელი: ზამირ ალი ოღლი პ/ნ: 24001013243

ობიექტის მისამართი: ქალაქი თბილისი , სოფელი ლისი ; ქალაქი თბილისი , სოფელი ლისი ;

ნომენკლატურა :

მიეცეს თანხმობა ქ. თბილისში, ვაკის რაიონში, მინდელის ქუჩა #11- ში არსებულ მიწის ნაკვეთზე (საკადასტრო კოდი:#01.14.05.005.058) მრავალფუნქციური კომპლექსის განაშენიანების რეგულირების გეგმის პროექტის შეთანხმებაზე.

ზონალური საბჭოს გადაწყვეტილება

განაცხადი №AR1447201

თარიღი : 07.12.2016

განმცხადებელი: გიორგი მეგრელიშვილი პ/ნ: 01030006742

ობიექტის მისამართი: ქალაქი თბილისი , აგრარული უნივერსიტეტის ყოფ. ტერიტორია;

ნომენკლატურა :

- მიწის ნაკვეთის სამშენებლოდ გამოყენების პირობები
- განაშენიანების რეგულირების გეგმის გეგმარებითი დავალება
- ორი ან მეტი ფუნქციის მქონე ობიექტები
 - მრავალფუნქციური კომპლექსი/შენობა

კომისიის წევრი: თანხმობა

განაცხადზე კომისიის/საბჭოს შეფასება "დადებითი" კომისიის/საბჭოს ჩატარების თარიღი: 15.12.2016

კომისიის/საბჭოს დასკვნა - რეკომენდაცია:



მიეცეს თანხმობა ქ. თბილისში, საბურთალოს რაიონში, აგრარული უნივერსიტეტის ყოფ. ტერიტორიაზე არსებულ

მიწის ნაკვეთზე (საკადასტრო კოდი:#01.72.14.014.338) მრავალფუნქციური კომპლექსის მშენებლობისთვის, განაშენიანების რეგულირების გეგმის გეგმარებით დავალების გაცემაზე.

ზონალური საბჭოს გადაწყვეტილება

განაცხადი №AR1461604

თარიღი : 05.12.2016

არსებული ფუნქციური ზონა: საზოგადოებრივ საქმიანი ზონა 2.

განმცხადებელი: ალექსანდრე კორძახია პ/ნ: 01009004543

ობიექტის მისამართი: ქალაქი თბილისი , ქუჩა თამარაშვილი , N 13 ;

ნომენკლატურა :

- მიწის ნაკვეთის სამშენებლოდ გამოყენების პირობები
- მიწის ნაკვეთის სამშენებლოდ გამოყენების პირობების დადგენა
- საცხოვრებელი ობიექტები
 - მრავალბინიანი საცხოვრებელი სახლი

კომისიის წევრი: თანხმობა

განაცხადზე კომისიის/საბჭოს შეფასება "დადებითი" კომისიის/საბჭოს ჩატარების თარიღი: 15.12.2016

კომისიის/საბჭოს დასკვნა - რეკომენდაცია:



მიეცეს თანხმობა ქ.თბილისში, საბურთალოს რაიონში, თამარაშვილის ქუჩა #13-ში არსებული მიწის ნაკვეთისთვის (საკადასტრო კოდი:#01.10.16.004.179) მრავალბინიანი საცხოვრებელი სახლის მშენებლობის მიზნით, სპეციალური • მეორადი მომატება არ დაიშვება.

განაცხადზე კომისიის/საბჭოს შეფასება "უარყოფითი" კომისიის/საბჭოს ჩატარების თარიღი: 15.12.2016

კომისიის/საბჭოს დასკვნა - რეკომენდაცია:

უარი ეთქვას ქ. თბილისში, ისნის რაიონში, მეტეხის ქ. #39-ში არსებული მიწის ნაკვეთისთვის (საკადასტრო კოდი:#01.17.01.120.003) ქალაქმშენებლობითი პარამეტრების გაზრდაზე.

საბჭოს თავმჯდომარე

საბჭოს აღმასრულებელი მდივანი

ზურაბ წიკლაური

ზვიად ელიზბარაშვილი